Fel produkt

Fel produkt

Har du fått fel produkt?

Om en vara är felaktig eller felexpedierad skall du kontakta oss och ange felet så snart som möjligt dock senast 14 dagar efter du mottagit försändelsen. Vi anger hur du ska returnera den felaktiga varan. Ange det returnummer du får av oss på ditt paket.

Returen är godkänd då varan har inspekterats av oss.

Retur får inte ske mot postförskott.

Du kan välja att få en ny vara eller pengarna tillbaka inklusive frakten. När vi mottagit varan kontrollerar vi att den uppfyller de gällande returreglerna och sedan krediteras beloppet så fort som möjligt, dock senast inom 30 dagar.

För att möjliggöra återbetalning behöver vi veta bankens namn, clearingnummer samt kontonummer. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan om du har frågor eller något är oklarheter skriv det då också.

LeggingsTights.se står självklart för alla fraktkostnader om vi skickat fel vara till dig

Fyll formuläret nedan om du vill anmäla en trasig produkt, ångrar ett köp, fått fel produkt, om det saknas en vara eller om det finns transportskada.

* obligatoriska fält

Tillåtna filtyper: doc,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Max filstorlek: 1mb.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng